onsdag, oktober 07, 2009

what what

igår var det fullt upp, eller ja egentligen inte kanske men inget bloggande iallafall. började 8 och slutade runt halv 7 på kvällen. då åkte jag hem och röjde lite, duschade och sen ringde tessan. vi skulle tränat men vi tog a day off och chillade framför tvn istället. baby sov hos rille i krillehöla så vi hade hela lägenheten för oss själva. latheten tog över så vi gjorde gröt och rostade mackor, efterrätt; chokladmuffins från donken. haha. vi såg säsongspremiären av desperate housewifes, så bra! kan inte förklara vad som gör serien så bra men det är den! tessan åkte hem runt midnatt sen var det dax för sängen för min del. sova själv är ingen hit, kallt och omysigt. det sög rent utsagt. idag är pelle hemma igen så det är skönt! happyface!

imorse var jag trött, väldigt trött. hade tänkt att jag skulle gå upp lite tidigare för att äta en riktigt god frukost och bli pigg, men icke. vaknade efter sju och började åtta. så det blev lite stressigt, som vanligt. får skärpa mig, man ska äta frukost, det är bra. man kommer igång i både kropp och knopp! var på jobbet en stund sen var det dax för tandläkarbesök efter det var det back to work igen.

jag har aldrig haft tandläkarskräck och det är väl tur det. nu "undviker" man det för att det är så sjukt dyrt! fattar inte vad som kostar så mycket. det kostar inte ens så mycket att gå till en doktor. hon konstaterade att jag hade en rejäl inflammation i tandköttet då hon skulle ta bort tandsten som krypit in under tandkötten så det blödde som fan! så mycket blod har jag nog aldrig haft i käften. fastän hon sköljde flera ggr så bara fortsatte det. när jag sen fick sätta mig upp och skölja själv så kom det stora blodklumpor, äckligt! tydligen så när man är rökare/snusare (jag har slutat röka, i samma veva började jag snusa. dumt, jag vet.) så drar blodkärlen ihop sig i munnen så det blöder inget som det kan göra i vanliga fall när man borstar tänderna för hårt eller så. hennes råd; att jag ska sluta snusa (lätt för henne att säga) och att jag borde börja använda tandtråd eller något liknande. sen var doktorn inne för att prata om min käke som jag fått problem med efter att jag haft tandställning som liten. det knakar och knastrar i örat. han skulle höra sig för och se om jag ska få gå till en specialist som får rönka käklinjen och se hur det ser ut eller något annat. läkaren var inne i fem minuter, och SJÄLVKLART ska jag betala för fem minuter. hon kunde inte gått iväg och pratat med han i ett annat rum då? störande. allt som allt slutade det på 11 hundra nånting. jaja. är väl bara tacka och ta emot och betala.



nu fick jag blackout efter allt jag skrev om mitt tandläkarbesök. ointressant, yeah maybe.

dax att ladda lite inför konditionsträning snart. ogillar det starkt men det är ett måste! blir nog kul när vi väl tränar. allt med tessan är kul! ;D

frågan är om jag ska diska lite innan eller inte. ligger så skönt här i soffan. haha! gör jag det nu slipper jag eller baby göra det sen.

måste hinna bleka min utväxt inför helgen också. när ska det hinnas med? åh.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar