onsdag, oktober 21, 2009

back on track

nu är strömmen tillbaka och det känns som man kan leva normalt igen. laddarn sitter i datorn och tvn är på. jag kunde koka ägg och göra en god frukost. fan vad beroende man är av ström och el alltså. man blir lite handikappad när den försvinner, speciellt om den är borta i flera timmar. hela västra karlstad var ju utan el. hela bergviks köpcentrum och bensinmacker. flera bostadsområden. allt stannar liksom upp på något vis. känns som man är tillbaka på stenåldern. dumt att man blivit så beroende. men blir väl lätt så tyvärr.

nu ligger jag och tessan i soffan efter en skön promenad ute på skutberget, fick bli en promenad idag också istället för gym. ingen av oss känner helt 100 på och gymma just nu. får se om vi kommer iväg imorgon istället. blir nog en latdag rakt igenom idag. åka och fixa lite grejer. de hade feta rabatten på kattsand (everclean) på någon djuraffär lite utanför karlstad. blir till att åka dit och köpa på oss ett lager. gäller att passa på. annars är den kattsanden svindyr, men så jävla bra!

sen skulle jag vilja baka något gott matbröd. för någon dag sedan luktade det nybakat bröd i hela vår trappuppgång så då blev jag väldigt sugen! :) får se får se.

nej, dax att vara lite social.

förresten, har fastnat så hårt på farmville på facebook. helt sjukt. haha. men det är ju roligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar